25.11.2014

Good Food Makes Good Days

Hei taas! Tulin tällä kertaa tänne jakamaan kuvat ja ohjeet oikein hyvin, ainakin omalla kohdalla, onnistuneeseen lounaaseen. Päätettiin tossa lauantai aamuna Valtterin kanssa että nyt lähetään ihan omin päin ruokakauppaan ja väsätään koko poppoolle oikein hyvää ruokaa! Ei olla ikinä ennen taidettu kokata mitään muuta kun tortilloja :D Tästä se sit lähtee! 
 
Tehtiin siis hampurilaisia, lohkoperunoita ja jälkkäriksi tommonen suklainen kerrosjälkkäri. Oon tosi ylpee miten saatiin noi hampurilaisten pihvit onnistuun vaikka ekaa kertaa mitään semmosta tehtiinkään! Oli meinaa superhyviä! Perunat oli vähän mitäänsanomattomia, mutta ei nekään pahoja ollut, enemmän ois saatu vaan maustaa :) Tosta jälkkäristä oon kyllä kans tosi ylpee ja se keräs kehuja muiltakin! Enköhän mäkin tässä kohta opi sen ruuanlaiton jalon taidon, niin jos sitä joskus pärjäis sitte omillaankin.. :D Mutta tässä ohjeet:
 
Eli hampurilaisiin tehtiin ite pihvit TÄLLÄ ohjeella. Pihvin lisäks pistettiin väliin
juustoa, salaattia, kurkkua ja eri kastikkeita. Nää oli tosi hyviä vielä seuraavana
päivänäkin lämmitettyinä, eli pihvejä voi hyvin tehä reilusti niin säästyy vähän
kokkailuilta ;)
 
Lohkoperunat tehtiin ihan oman pään mukaan, eli pestiin ja lohkottiin (ei edes
kuorittu) perunat ja pistettiin ne kulhoon ja kaadettiin sinne öljy-mauste-
korppujauho-sekotus, joka me maustettiin grillimausteella ja paprikalla. Perunat
oli uunissa 200 asteessa noin 45min.
 
Jälkiruuaks väsäsin tämmösen kerrosjälkkärin TÄTÄ ohjetta mukaillen.
Itse suosittelisin jättämään rahkan hieman vähemmälle ja lisäämään kermaa.
Toki myös jokin maustettu rahka voisi olla omiaan, jolloin makukaan ei olis niin vahva.
Myöskään tuo suklaa ei erityisemmin maistunut, joten sitäkin pistäisin rahkan ja
kerman sekaan ihan reilusti. Kekseinä käytin itse digestiveä (1kpl/annos) ja
toffee ballerinoja (1,5kpl/annos).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti